26 Kasım 2015 Perşembe

FORİVİA İLE KENDİ İŞİNİZİ KURUN

FORİVİA İLE KENDİ İŞİNİZİ KURUN

Forivia ile kendi işinizi kurmak çok kolay. Kendi işinizi forivia ile kurun, siz de patron olun. Forivia herkese kendi işini kurma fırsatı sunuyor. Ek iş yapmak isteyen herkesin denemesi gereken foriviada kazanmak çok kolay. Forivia yıldızları ekibine katılmak için tek yapmanız gereken üye olmak. Sonrasında siz de forivia ile kazanan yüzlerce kişiden biri olabilirsiniz. Foriviada ne kadar ve ne zaman çalışacağınız tamemen sizin ekinizde. Ne kadar çok çalışırsanız o kadar para kazanacaksınız.

İŞİNİZİ BÜYÜTÜN

Forivianın nasıl bir iş olduğunu daha önce anlatmıştık.  Yazımızı aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.
http://askveiliski.blogspot.com/2015/01/forivia.html
Forivia üyesi olduktan sonra verdiğiniz adrese katalog gönderilecektir. Ürün yelpazesi  oldukça geniş olan forivia kataloğunda aradığınız her şeyi bulmanız mümkün. Forivianın kaliteli ürünlerinden ço memnun kalacaksınız. Forivia temsilcisi olduğunuz için bu ürünleri %33 daha ucuz alacaksınız. Ayrıca kataloğu çevrenizdekilerle paylaşıp onlara tanıtım yapabilirsiniz. Siz ürünleri temsilci fiyatlarından sipariş edip katalog fiyatlarından çevrenize satış yapacak, dolayısıyla kar elde edeceksiniz.

Sizin referansınızla ekibinize katılan herkes kendilerine gönderilen katalogtan satış yapacak, hem kendileri kazanacak hem de size kazandıracaklar. Sizin üyeleriniz satış yaptıkça siz de kazanacaksınız. Tabi üyelerinizin üyeleri de olacak ve onlar da satış yapacaklar ve siz daha da çok kazanacaksınız.

Load disqus comments

0 yorum